Вицове: Расистки

Малко забава
USA vs. Russia
Uranus
Дърво
Народно поверие за пътя
Бегай у кухнята
Момичето
Телеграфа
Still pregnant
 
Вицове
 
Вицове: Расистки
01.01.2010
По време на един митинг водачът на негрите Мартин Лутър Кинг казва: - Човекът е произлязал от маймуните, и ние много се гордеем с това.
01.01.2010
Отиват американец, французин и българин на сафари в Африка. Вечерта се хвалят край огъня… Американецът: - Днес аз убих един слон и три антилопи. Французинът: - Аз - два жирафа и носорог. Българинът: - А пък аз само три носърчета. - Е, какви са тия носърчета? - попитали останалите. - Ами едни такива, как да ви ги опиша… На следващата вечер край огъня… Американецът: - Днес ударих лъв и две зебри. - Аз пък - леопард и антилопа, казал французинът. Българинът отново се похвалил с няколко носърчета. На третата вечер пак се хвалили, и когато българинът споменал за носърчетата, другите двама го попитали: - Обясни ни сега какви са тия носърчета… - Добре. Като си вървя из джунглата с пушката, изкачат от храстите едни такива черни, ръкомахат насреща ми и викат: - Но, сър! Но, сър!
01.01.2010
- Каква е разликата между негър и батут? - Ами разликата е, че преди да започнеш да скачаш върху батута, трябва да си свалиш кубинките…
01.01.2010
- Какво са 10 индийци на Луната? - Проблем! - А какво са всичките индийци на Луната? - Проблемът решен!
01.01.2010
Колко е висок най-високият евреин? 20 метра пламък!
01.01.2010
Стои някакъв негър на улицата и пие прясно мляко. Минава покрай него един бял, заглежда се и казва: - Слушай, пич, няма да ти помогне!
01.01.2010
Сър Джеймс, върл расист, ще има 50-ти рожден ден. Комитетът по честването се интересува от желанието на сър Джеймс, какви подаръци желае. Почти без да се замисли той отговаря: "Искам по пътя към замъка ми да се засадят петдесет високи дъба и на тях да виси по един обесен негър!" Събужда се той на рождения си ден, слънцето ярко и приветливо свети и от балкона на замъка си сър Джеймс вижда желанието си изпълнено! Но на най-далечния дъб негърът още помръдва! Може би, размекнат от тежестта на годините, въоръжен с личния си подарък от кралицата - златен нож за писма, сър Джеймс се затичва да освободи негъра. Стигайки под дървото обаче, той чува как през посинелите негърски устни напира: "Happy birthday to You"!…
01.01.2010
Защо евреите не стават киноартисти: защото мразят фразата на режисьора - "Камера… работи".
01.01.2010
- Евреи и Цигани играят футбол в газовата камера … кой ще победи ?
- Евреите защото са домакини!
01.01.2010
- Какво се прави от рома?
- Сапун…
 
Най-интересните филми
The General The Gibraltar Assassination
The General The Gibraltar Assassination

... повече
Personal Effects
Personal Effects

... повече
Anacondas - The Hunt For The Blood Orchid
Anacondas - The Hunt For The Blood Orchid

... повече
Hwang Jin Yi
Hwang Jin Yi

... повече