Най-веселите шеги

Малко забава
USA vs. Russia
Uranus
Дърво
Народно поверие за пътя
Бегай у кухнята
Момичето
Телеграфа
Still pregnant
 
Вицове
 
Най-веселите шеги
Габровски
Габровец кани свой приятел на гости: -Ела ми утре на гости да видиш как черпи комшията…
Проститутки
Интелигент наема проститутка. Тя поема инициативата: - Сега така… А сега така.. А сега ти… а сега аз… Накрая оня пита вежливо: - Извинете, всъщност кой кого ебе?
Ловци
Ако вкъщи постоянно налитате на рибарските куки на мъжа ви, помислете си за съпругите на ловците. Веднага ще ви стане по-леко.
Поручик Ржевски
Отива поручик Ржевски на лекар: - Докторе, от седмица носът ми е зачервен и тече… Вижте, моля, това хрема ли е, или сифилис? Преглежда го докторът: - Разбира се, че е сифилис, поручик! - Така де, докторе, това и аз си викам - откъде накъде ще да съм лепнал хрема?
Разни
Седят си в парка на една пейка момче и момиче. Момчето пита: - Какво мислиш за френската любов? Момичето отвръща: - Не знам, не съм била във Франция!
Червената шапчица
Червената шапчица, Оноре дьо Балзак Вълкът стигна до къщичката на бабата и потропа на вратата. Тази врата беше изработена през XVII столетие от неизвестен майстор. Той я беше изрязал от модерния по това време канадски дъб, беше й придал класическата четвъртита форма и я беше закачил на железни панти, които на времето си може и да са били хубави, но сега ужасно скърцаха. По вратата нямаше никакви орнаменти и шарки, само на долния десен ъгъл личеше драскотина, за която се разказваше, че Селестен дьо Шаварж, фаворит на Мария - Антоанета и братовчед по майчина линия на дядото на бабата на Червената шапчица е направил със собствената си шпора. Инак вратата беше съвсем обикновена и затова няма да се спираме по-подробно на нея.
Артисти
- Мамо, защо клоунът има червен нос? - За да не го блъсне някой камион.
Физиологични
Лежат си мъж и жена, след като са свършили работата и жената гали миглите на мъжа: - Скъпи, какви дълги мигли имаш! - Ами така е, защото като малък много съм плакал… - Да беше и пишкал повечко…
Махмурлук
Двама пият. Ама пият яко. По едно време единия казва: - Още по чашка и да лягаме, че утре ще ставаме рано. - Защо да ставаме, нали е неделя? - Ще ставаме да пием вода.
Борци
Шефът на борците им казал: - Утре ще ходим на "Сватбата на Фигаро", така че се пригответе както трябва! На другия ден борците се появили в офиса костюмирани и всички носели кой торта, кой някакво пакетче. Като ги видял шефът им се развикал: - Как може да сте толкова тъпи?! Не отиваме на никаква сватба. "Сватбата на Фигаро" е опера! Къде сте ги помъкнали тия торти и подаръци!? - Хайде, не бъди строг шефе! - помолил счетоводителят. - Миналата година като ходихме на "Лебедово езеро", ти що си беше взел въдицата?
Бисери
Сахара заема винаги различна площ, тъй като пясъците й изменят непрекъснато мястото си. Главни животни са камилите и керваните. Населението й се състои от туареги и оазиси. Ученически / кандидатстудентски
Подсъдими
- Подсъдими, имате ли да кажете още нещо като смекчаващи вината обстоятелства? - Имам. Моля да бъде взета предвид младостта на моя адвокат.
Гадории
Един жабок отишъл при ясновидка и попитал: - Кажи ми, ще срещна ли скоро някое младо момиче? Ясновидката отговорила: - Да, ще я срещнеш! - Къде - в бар или на парти? - В часа по биология.
Професионални
Прием в Холивуд. На един от присъстващите представят поредния съпруг на известна звезда. - Аз съм мъжът на … - казва той. - А през деня с какво се занимавате?
Любими герои
Знаете ли защо блондинките не боледуват от "Луда крава"? - Защото това е болест на мозъка!!
Борци
Двама борци карат през гора. По едно време им се допикава, слизат и започват да пикаят. Ала единият го ухапва змия точно по онова място. Той започва да вика от болка: -А-а-а! Помощ, ухапа ме змия! Другият борец веднага се обажда на шефа си и му вика: - Шефе, шефе, братчеда го ухапа змия! Бързо казвай к"во да праим. -Ами… Единственият начин да го спасиш е да изсмучеш отровата от ухапаното място… Тъжен, борецът отива при братчеда си и като помисля малко му казва: - Шефа каза: ша мреш!
Животни
Решила Кума Лиса да прави бизнес в гората и засадила путчици. По-малките и свежите се продавали много добре, но старите и големите никой не ги купува. Идва заека и нали няма пари: оглежда ли, оглежда… По едно време казва: - Ще взема тази! - Абе Зайо, другите избират младо, свежо, пък ти - най-голямата избра. Заека рекъл: - Да, ама за по-евтинко, и като я пришия на две места - ще си имам три!
Адвокати
Съдия-изпълнител описва копие на "Леда и лебедът". В протокола той записва: "… формат 80 на 100, рамка от светъл дървесен вид, гола блондинка на видима възраст около двадесет и пет, изнасилвана от възбудена гъска…"
Поручик Ржевски
По време на вечеря в императорския дворец, Александър Втори се обръща към поручик Ржевски и му казва:
- Поручик, разкажете ни нещо за душата, но моля - само без пошлости.
Всички изтръпват от ужас, а развеселеният от водката Ржевски радостно подема:
- Господа, вървя си аз тези дни през гората, настроението едно такова - приповдигнато, а славеите в клоните се чу… пеят, щурците в тревата се чу… свирят, жеравите в небето, разбирате ли, се чу… тракат - удивително, господа - тракат си така на свеж въздух, на природа, и се чукат!
Лекари
Из медицинско заключение:
“Аутопсията показа, че смъртта е настъпила в резултат на аутопсията.”
 
Най-интересните филми
Ready Or Not
Ready Or Not

... повече
Talento De Barrio
Talento De Barrio

... повече
War Of The Worlds 2 The Next Wave
War Of The Worlds 2 The Next Wave

... повече
Military Intelligence And You
Military Intelligence And You

... повече