Най-веселите шеги

Малко забава
USA vs. Russia
Uranus
Дърво
Народно поверие за пътя
Бегай у кухнята
Момичето
Телеграфа
Still pregnant
 
Вицове
 
Най-веселите шеги
Политически
По време на комунизма в СССР Брежнев викнал при себе си вътрешния министър за справка: - Колко евреи имаме в страната? - Към 4-5 милиона. - А ако им разрешим да емигрират в Израел, колко от тях ще поискат да емигрират? - Към 12-15 милиона.
Черен хумор
Не е толкова лошо това, че си дядо… Лошото е, че трябва да спиш с баба…
Изневери
Мъж пита жена си: - Защо не ми казваш, като имаш оргазъм? - Нали не искаше да ти се обаждам, докато си на работа?
Обратни
Eдна жена си имала любовник, а мъжът й много често пътувал. Заминал един ден за Варна и тя се обажда на любовника си да дойде. Любовникът отишъл и тъкмо да стане работа, мъжът се връща щото си забравил нещо: - Къв си ти, че ебеш жената, ела да ти покажа как се ебе. Завел го в кухнята и го оправил набързо, след което го пуснал да си ходи. След време мъжът пак заминал, жена му пак си викнала любовника. Мъжът забравил нещо и се върнал. Пак го заварил в леглото, пак го начукал и го пуснал. След един месец жената пак се обажда на любовника си: - Този път замина в Москва, оттам ми се обади и няма начин да се върне. Идвай спокойно! Любовника замълчал на слушалката и после казал: - Щом мъжът ти го няма и няма шанс да се върне, аз защо да идвам?
Бисери
Сахара заема винаги различна площ, тъй като пясъците й изменят непрекъснато мястото си. Главни животни са камилите и керваните. Населението й се състои от туареги и оазиси. Ученически / кандидатстудентски
Свалки
Нощ. Разговор в парка:
- Пиер, свали си очилата! Късаш ми чорапогащника.
След малко:
- Пиер, сложи си пак очилата! Ближеш пейката.
Ловци
Кореспондент на вестник пише статия за живота на ловците в Африка. При едно от пътуванията си попада на ловец-любител. - Извинете, искам да ви задам един въпрос. Отдавна ли ходите на лов за слонове? - А, не. Съвсем отскоро. Всъщност аз дойдох тук на лов за пеперуди, обаче още на първия ден си загубих очилата…
Семейни
Дъщерята се връща от купон рано сутринта на следващия ден, залита пиянски, стои ухилена и върти гащичките си на пръста си. Майката я подхваща с въпрос: - Къде беше? С кой беше? Какво правихте? - Къде бях не помня. С кого бях не помня. Какво правихме - не знам как се казва, но от днес ми става хоби!
Старост
Осемдесетгодишен старец, толкова щедро черпил младо момиче в бара, че тя се съгласила да отиде с него у тях. След пет дни старецът отишъл по нужда и забелязал на края на члена си подозрителна капка. Той веднага отишъл на лекар.
- Имал ли сте полов контакт? - попитал го докторът.
- Да.
- А знаете ли адреса на момичето?
- Да.
- Тогава бързо бягайте при нея. По всичко изглежда, че всеки момент ще свършите.
Стилове
Червената шапчица, по Конфуций Чер Ве На Та-ша попита: - Какво трябва да направи един вълк, щом го канят на вечеря? - Благородният вълк има апетит, но никога не е гладен, простият вълк няма апетит, но винаги е гладен - отвърна вълкът с достойнство, изнасяйки се на заден ход. Чер Ве На Та-ша автоматично записа думите му, изпадайки в медитация.
Любими герои
- Какво наричаме жив изтребител? - Блондинка-шофьор.
Животни
Решила Кума Лиса да прави бизнес в гората и засадила путчици. По-малките и свежите се продавали много добре, но старите и големите никой не ги купува. Идва заека и нали няма пари: оглежда ли, оглежда… По едно време казва: - Ще взема тази! - Абе Зайо, другите избират младо, свежо, пък ти - най-голямата избра. Заека рекъл: - Да, ама за по-евтинко, и като я пришия на две места - ще си имам три!
Разни
- Каква е разликата между "Ооооох" и "Ааааах"? - Около 5 сантиметра…
Продавачи
В магазина. Клиент носи бучка сирене: - Вчера купих това сирене от вас, казахте че е швейцарско. - Е? - пита продавачът. - Ами искам да ми кажете - дали е импортирано оттам, или е било депортирано.
Физиологични
На грузинска сватба кумът вдига тост: - Ще ви разкажа една приказка… Имало едно време една далечна страна. В нея имали такъв обичай - колкото по-дълга била оная работа на мъжа, толкова по-къси ръкави носел той. Всъщност… това е дълга приказка и няма да ви я разказвам сега, а ще произнеса следния тост: Да пием за мъжете по потници!
Моряци
Моряци намират в океана писмо в бутилка: "Претърпях корабокрушение и попаднах на необитаем остров. Тук няма хора, няма коли, няма магазини, няма заводи, няма нищо! Ха! Пукнете се от завист!"
Военни
Командирът на полка минава покрай новобранец и го пита: - Как е службата, момчето ми? - Значи ти си баща ми! Мама те търси вече 18 години.
Гадории
Трансатлантически лайнер потънал. Спасили 40 мъже и 1 жена. След 40 дена жената казала: - Ох, не мога повече! - и умряла. След още 40 дена мъжете казали: - Ох, не можем повече! - и я заровили.
Цигани
Манго и Айшето се прибират от нивата с каруца. По едно време Айшето станала палава нещо и от дума на дума почнали да се чукат. Конят си вървял, вървял и спрял на един влаков прелез. След малко в далечината се задава влак. Машиниста, като видял каруцата започнал да свири със сирената. Манго и Айшето не реагират. Оня набил спирачки. Влака скърцал, свирил, влачил се и спрял на 10 сантиметра от каруцата. Слиза машиниста от локомотива и почва да се кара: - Абе вие луди ли сте бе. Свирих ви, светках ви с фара, въобще не мръдвате. Знаете ли колко трудно се спира влака бе? Манго се надигнал от каруцата и запъхтяно отговорил: - Такъв е живота, брато. Който може спира.
Шотландци
Шотландче се хвали пред приятеля си: - Вчера татко ми поправи касичката, и тя вече не дрънчи…
 
Най-интересните филми
Ready Or Not
Ready Or Not

... повече
Talento De Barrio
Talento De Barrio

... повече
War Of The Worlds 2 The Next Wave
War Of The Worlds 2 The Next Wave

... повече
Military Intelligence And You
Military Intelligence And You

... повече