Форум за телевизията такава каквато е

Номерология

Какво Ви вещаят звездите...

Номерология

Мнениеот topcho » Вто Сеп 16, 2008 9:08 am

Родените на 1-ви, 10-ти, 19-ти и 28-ми
от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ЛЮБОВ. Главна тяхна потребност е да будят възхищение и обич сред околните.
И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.
Основни индикатори тук са: състоянието на сърцето, личностния магнетизъм, способността да застават в центъра на събитята, общата енергетика. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.

Родените на 2-ри, 11-ти, 20-ти и 29-ти
от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от СЕМЕЙСТВО. Главна тяхна потребност е да се грижат за нещо или някого. И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.
Основни индикатори тук са: състоянието на стомах, женските гърди, матката, желанието за деца, емоционалността, спане и възстановяване, отношението към родителите. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.

Родените на 3-ти, 12-ти, 21-ви и 30-ти
от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от идея и представа за БЪДНОТО И ДАЛЕЧНОТО - за Пътя, който се задава насреща им от далечината на времето и пространството. Главна тяхна потребност е да вярват в нещо или някого, за да имат силна тяга към него. И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.
Основни индикатори тук са: състоянието на черен дроб, на кръв и психика, устойчивостта срешу алкохолни и наркотични изкушения, способност за веселие и оптимизъм, желанието за пътешествия. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.

Родените на 4-ти, 13-ти, 22-ри и 31-ви
от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от СВОБОДА. Главна тяхна потребност е да следват себе си и да печелят подкрепа за своите задачи и цели. И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.
Основни индикатори тук са: състоянието на вени и артерии, кръвното налягане, нервите и главния мозък, приятелите, способност за генериране на нови идеи. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.

Родените на 5-ти, 14-ти и 23-ти
от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ЯСНОТА. Главна тяхна потребност е да разбират и да правят тъй, че и другите да разбират - да са умни и сладкодумни. И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.
Основни индикатори тук са: състоянието на бели дробове, на тънките черва, на ръцете и нервите, сръчността, ловкостта, желание за пътуване и общуване. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.

Родените на 6-ти, 15-ти и 24-ти
от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от КРАСОТА и ЛЮБОВ. Главна тяхна потребност е да будят възхищение и емоционална тръпка, да обичат. И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.
Основни индикатори тук са: състоянието на бъбреци и надбъбреци, на яйчници и простатна жлеза, на щитовидната жлеза, страст към музиката, способност за изпитване на удоволствия, чувство за красота и точна преценка, липса на бедност. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.

Родените на 7-ми, 16-ти и 25-ти
от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ЕУФОРИЯ. Главна тяхна потребност е да омайват и да бъдат омайвани, да постигат емоционален екстаз. И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.
Основни индикатори тук са: състояние на кръвен и психичен имунитет, устойчивост срещу алкохолни и наркотични изкушения, способност за вдъхновение, усет към багрите, влечение към изкуството. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.

Родените на 8-ми, 17-ти и 26-ти
от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ВЛАСТ. Главна тяхна потребност е да налагат и контролират, да защитават и осъществяват. И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.
Основни индикатори тук са: състоянието на кости, зъби и кожа, твърдост на характера, издръжливост, влечение към труда, стремеж към успехи. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.

Родените на 9-ти, 18-ти и 27-ми
от всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от СИЛА. Главна тяхна потребност е да накаляват страстите и провокират, да бъдат смели и дръзки. И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.
Основни индикатори тук са: мускулестото тяло, половите органи, сексуалното желание и сексуалната мощ, главата и кръвта, общите енергийни запаси, стремежът към победа. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.topcho
 
Мнения: 33
Регистриран на: Вто Юни 03, 2008 8:14 am
Местоположение: На Марс

Назад към Зодиак

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron