Форум за телевизията такава каквато е

Буря в рая / Tormenta En El Paraiso

От както свят светува

Буря в рая / Tormenta En El Paraiso

Мнениеот greenline » Пет Сеп 26, 2008 3:58 pm

От 17.09 започна най-новата теленовела по бТВ , "Буря в рая" в главните роли Арон Ернан, Алехандро Томаси, Ерик Елиас, Еухения Каудуро Родригес, Франсиска Ондивиела Отеро

Историята в сериала „Буря в рая” започва през 1519 г. в Латинска Америка, когато заклинателят Азак от индианското племе Маи открива, че единствената му дъщеря Иксми е отдала любовта си на чужденец. Иксми е трябвало да бъде принесена в жертва на боговете в замяна на безценно съкровище – огромна черна перла. След бягството й Азак изрича тежко проклятие: „Нека щастието никога не дойде при онзи, който намери черната перла”.

През 1987 г. двама мореплаватели изследват коралов риф в близост до малкия остров Козумел, до полуостров Юкатан. Хернан Ласкано и Елисео Браво попадат на невероятно съкровище: те намират огромна черна перла, която лежи на дъното на океана повече от пет века. Когато Елисео първи докосва перлата, той освобождава проклятието на Азак. Внезапно Елисео е обзет от непосилна скръб, която го кара да убие своя партньор, като оставя жена му Анали и невръстната му дъщеря Аймар в крайна бедност.

Елисео се завръща в родния си град Веракруз заедно с намереното съкровище. Но проклятието на черната перла продължава да действа. Той открива, че съпругата му Мария Тереза е избягала от дома им, изоставяйки тримата си сина – Давид, Никола и Леонардо.

В продължение на 20 години Елисео отглежда децата си сам и превръща малката си къща в огромно и богато имение, което по ирония на съдбата носи щастливото име „Рай”. Най-големият син – Давид е разочарование за баща си, защото не проявява никакъв интерес към семейния бизнес. Елисео доверява всички свои дела на средния си син Никола, който е проспериращ адвокат и неотлъчно следва заповедите на своя баща.

Междувременно дъщерята на убития от Елисео Хернан е порастнала и се е превърнала в ослепителна красавица. Когато тя се среща с Никола за първи път – между двамата пламва любов от пръв поглед. Тяхното щастие няма да остане недосегаемо. В семейство Браво се намесва още една красива, но коварна жена – Маура Дуран, която ще се опита да съблазни тримата братя и да ги настрои един срещу друг. Планът й успява.

Любовта между Аймар и Никола обаче не може да умре, но влюбените отчаяно ще се борят за нея. Те ще трябва да преодолеят машинациите на Маура и проклятието на черната перла единствено с оръжието на любовта си...


http://tv.dir.bg/tv_movie.php?id=708"Жената на моя приятел не е жена, но ако жената на моя приятел е хубава - моят приятел не ми е приятел."
---------
"Металистите са като бебетата - шумни са и миришат."
---------
"Дупето е като сърцето.Не вижда, но чувства."
greenline
 
Мнения: 66
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 8:03 am

Назад към Теленовели

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron